Verhalen

Stelt u zich eens voor; een schrijver die zijn verhalen gratis en voor niks op zijn website beschikbaar maakt! Onmogelijk? Nee hoor.

Hieronder kunt u enkele van mijn korte verhalen downloaden als pdf of eBook. Het enige dat ik ervoor terug wil hebben, is dat u mij laat weten wat u ervan vond. Mooie deal toch?


 3dfscoverhermanHerman

‘We hebben het flink voor elkaar verpest,’ zei hij opeens.
‘Zo zie ik het niet,’ antwoordde ik, ‘het was gewoon onze tijd nog niet.’
‘Ach, de Goddelijke voorzienigheid,’ sprak hij smalend.
‘Nee, nou ja… iets!’
‘Hmpf, toeval.’

Downloaden als pdf
Downloaden als eBook


3dfscoverkringenKringen

“Om de een of andere reden was ik opeens mateloos geïrriteerd geraakt door haar vlakke en ongeïnspireerde houding, alsof haar slaafsheid alleen maar aangenaam was als het gepaard zou gaan met een vleugje onwil.”

Downloaden als pdf
Downloaden als eBook


3dfscoverdiabolischdilemmaDiabolisch Dilemma

“‘De hemel bestaat en dat is een onmetelijke duffe plek met harpjes en zwanenvleugeltjes en iedereen is maar lief en aardig tegen elkaar.’ Hier maakte hij een kokhalsbeweging en rochelde een vies geluid omhoog. ‘Niets voor mij daar. Ik verveelde me rot!’”

Downloaden als pdf
Downloaden als eBook


3dfscoverlevenspadLevenspad

Sommigen zeggen dat ze het graag zouden willen weten. Anderen menen dat dat afbreuk doet aan de kwaliteit van hun leven. Voor de meesten zal het echter altijd bij een louter theoretische discussie blijven. Slechts een enkeling is deze kennis gegeven. Ik ben één van de gelukkigen.

Downloaden als pdf
Downloaden als eBook